El gran problema

El gran problema que hi ha es que segons dades del Banc Mundial, gairebé mil milions de persones encara viuen sense electricitat al planeta, i un gran nombre d’altres tenen subministraments insuficients o poc fiables. Però a més, prop de 3.000 milions de persones utilitzen combustibles contaminants per cuinar o escalfar casa seva, cosa que augmenta les emissions de diòxid de carboni. Però sens dubte, la causa principal de les emissions de diòxid de carboni són els automòbils i el procés de combustió requerit per als processos industrials i la generació d’energia. Per tant, cal promoure el desenvolupament i l’ús d’energies netes.

Parlar d’energia sostenible, és parlar de mètodes per el gran problema i de producció més nets i aquí hi entra el paper de les fonts renovables de producció (energia solar, eòlica, geotèrmica, marees). Però la conservació també és molt important, ja que s’utilitzen de manera més eficient, la qual cosa redueix la quantitat de serveis utilitzats i genera estalvis. Això és possible aprofitant levolució de la tecnologia.

el gran problema

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *