Els ODS

Els ODS (Objectius i Objectius de Desenvolupament Sostenible) o també coneguts com a Objectius Globals es van crear l’any 2015 amb la participació de tots els països membres de la cumunitat Europea definint diferents objectius a assolir l’any 2030.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) van substituir els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni , i el seu principal objectiu ara fa 15 anys va ser combatre la pobresa, la fam i fins i tot les malalties mortals. Aixì com ampliar l’educació primària.

Dins dels ODS hi ha uns 17 objectius en total, i en el procés de tots els objectius, cal equilibrar la protecció del medi ambient, els objectius econòmics i els objectius socials. Els 17 objectius són els següents:

Els ODS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *